До уваги Бенефіціарів (колишні акціонери) ПАТ «ВІТАМІНИ»

02 Вересня 2019

АТ «БАНК АЛЬЯНС», з 30 серпня 2019 року починає виплату, грошових коштів колишнім акціонерам ПАТ «ВІТАМІНИ». Виплата грошових коштів відбувається на підставі даних Списка осіб для виплат, наданим ПАТ «ВІТАМІНИ».  Для отримання грошових коштів персональні дані Бенефіціара  мають відповідати  даним/інформації, що зазначені в Списку для виплат.

Як отримати грошові кошти відповідно діючого списку ПАТ «ВІТАМІНИ»: 

Бенефіціар, звертається до найближчого відділення АТ «БАНК АЛЬЯНС», де проходить процедуру ідентифікації та верифікації згідно з вимогами чинного законодавства України.

Фізична особа підписує заяву на виплату грошових коштів з рахунку ескроу за формою наданою Банком та надає:

-  паспорт громадянина України/паспорт фізичної особи-нерезидента (або іншого документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства України - обов’язково;

-  реєстраційний номер облікової картки платника податків України (або ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків)– платників податку

- Реквізити банку, в якому відкрито рахунок, і номер поточного рахунку, у разі наміру Бенефіціара перерахувати грошові кошти на рахунки в інші банки України;

- документи, що підтверджують зміну персональних даних, для можливості проведення ідентифікації фізичної особи  – за потреби. У разі надання Клієнтом додаткових документів строк для виплати коштів встановлюється до 1О календарних днів з дня їх надходження, що необхідні АТ «БАНК АЛЬЯНС» для перевірки наданих документів.

Звертаємо увагу Бенефіціарів!

Виплата грошових коштів відбувається за умови повної відповідності персональних даних колишнього акціонера з його даними, що зазначені в списку для виплат, отриманому від ПАТ «ВІТАМІНИ» та при умові надання документів, які підтверджують зміни цих персональних даних, якщо такі зміни не відображені в списку для виплат, який Банк отримав від ПАТ «ВІТАМІНИ».

Список для виплат може містити неактуальні персональні дані, якщо раніше колишній акціонер, не звертався до Депозитарної установи, де йому був відкритий рахунок у цінних паперах.

Бенефіціар для визначення переліку додаткових документів, необхідних для отримання виплат в АТ «БАНК АЛЬЯНС», повинен знати інформацію про свої персональні дані за своїм рахунком у цінних паперах. Для уточнення цієї інформації з реєстру акціонерів Бенефіціар має право звертатися до ПАТ «ВІТАМІНИ» за наступними контактними даними:

               Контактна особа ПАТ «ВІТАМІНИ»

Олег Стадницкій 

тел.: +38 04744 4 67 60

e-mail: oleg.stadnitskiy@vitaminy.com.ua

 адреса для листування: 20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Ленінської Іскри (Успенська), 31

               Контактна особа АТ «БАНК АЛЬЯНС»

Лавінська Юлія Миколаївна

Тел.: (044) 224-66-71 (вн.722)

адреса для листування:

e-mail: alliancebank@alliancebank.org.ua

0 800 60 22 22