«Диплом за визнання міжнародними та національними рейтинговими агентствами»

24 Травня 2021

Банк Альянс отримав чергову відзнаку, цього разу від Асоціації Українських Банків

Нагородження відбулось в рамках Всеукраїнського проекту – «Банки та небанківські фінансові установи: гідні, успішні, надійні».

У 2020 році Банк продовжив свій активний розвиток. Станом на 01.01.2020 чисті активи Банку досягли рівня 7,4 млрд. грн. (більш ніж двократне збільшення за результатами року). Зростання Банку було плановим, гармонічним та контрольованим на предмет реалізації ризиків. Свідченням високого рівня ефективності та кредитоспроможності є визнання з боку як національних, так і міжнародних рейтингових агентств.

Міжнародне рейтингове агентство S&P GLOBAL RATINGS, яке входить в трійку найбільш авторитетних міжнародних рейтингових агентств, у 2019 році присвоїло та у 2020 році підтвердило Банку високі кредитні рейтинги «В-/В» з прогнозом «стабільний». З часів економічної та політичної кризи 2014-2015 років, АТ «БАНК АЛЬЯНС» став першим з банків зі 100% українським капіталом, що отримав міжнародний кредитний рейтинг інвестиційного рівня "В".

Національне рейтингове агентство «Рюрік» в черговий раз підтвердило Банку довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні «uaААА» інвестиційної категорії, з прогнозом «стабільний», що характеризує Банк найвищою   кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Банк Альянс – частина вашої команди. Дякуємо за довіру.