«БАНК АЛЬЯНС» підтримав проведення у Києві першої урочистої церемонії нагородження українських лікарів-мамологів під назвою «Обіцяй собі берегти себе»

22 Листопада 2019

Саме з таким слоганом пройшла перша Всеукраїнська кампанія Благодійного фонду «Квітна» за участі найвідоміших жінок України. Основна ідея цієї акції – знайди час, щоб перевірити своє здоров’я, будь відповідальним.

Дата для проведення вечора була обрана не випадково. Жовтень — місяць, коли вся світова спільнота активує свою увагу на проблему захворюваності та смертності від раку молочної залози.

Юлія Фролова, Голова Правління «БАНК АЛЬЯНС», розповіла про внутрішню корпоративну політику у Банку та як ми прищеплюємо культуру усвідомленої турботи про себе, дбайливого і відповідального підходу до свого здоров'я серед наших співробітників.

«Деякі вирушають на інший край світу, щоб робити добро людям; я ж намагаюся робити, що в моїх силах, для тих, кого люблю і хто поруч.» Марк Леві

 

«Ми переконані, що місія, яку повинен вибрати кожен соціально орієнтований бізнес, від малого до великого - це турбота перш за все про тих, хто у одній команді працює і росте разом з підприємством.

Це і є наша культура. Банк Альянс - це перш за все люди, яких ми цінуємо.

 

Як ми це змінюємо?

  1. Люди не бережуть себе. Місія Банку Альянс у тому, щоб розвивати культуру усвідомленої турботи про себе та відповідальному ставленні до свого здоров'я.

2. Ми впевнені, що цілеспрямована робота над цією "звичкою" всередині колективу в 350 співробітник - відію'ється в цілому на якості життя кожного, а потім їх сім'ях, і як наслідок цілої нашої країни.

  • У банку запроваджене щорічне безкоштовне діагностичне обстеження всього організму в сучасному медичному центрі. 70% нашого колективу жінки, і турбота про жіноче здоров'я - в пріоритеті.
  • Корпоративний біговій клуб «БАНК АЛЬЯНС». Біговій клуб «БАНК АЛЬЯНС» бере участь у всіх бігових міських заходах - Wizz Air Kyiv City Marathon, Nova Poshta Kyiv Half Marathon, «Забіг під каштанами» та інші.
  • Залучення колег до проектів корпоративної соціальної відповідальності – турбота про тих, хто найменш захищений у нашому суспільстві. Разом з колегами реалізували безліч проектів:
  1. допомога дітям з інвалідністю – щорічний проект, що виражається в забезпеченні необхідним обладнанням, ремонтних і побутових потреб дитячих будинків у різних містах України
  2. проведення дитячих спортивних змагань від місцевого до національного масштабу
  3. участь у будівництві житлового будинку «Дача». «Дача» - єдиний центр в Україні, де діти з онкозахворюваннями під час лікування живуть разом з батьками


«Співробітник в «БАНК АЛЬЯНС» - не шестерня в системі, що не ресурс - а член команди, члени сім'ї «БАНК АЛЬЯНС», де рівень вимог еквівалентний рівню турботи.» - зазначила Юлія Фролова.