Понад 17 тисяч банківських гарантій за рік – новий рекорд Альянс Банку

Alliance bank garantii

17 Лютого 2022

195

Особистий рекорд Альянс Банку – це значне зростання на ринку банківських гарантій. За минулий рік ми видали понад 17,9 тис. банківських гарантій на суму 13 млрд. грн. Це новий рівень розвитку Альянс Банку на ринку гарантій.


БАНКІВСЬКІ ГАРАНТІЇ У 2022-МУ

Альянс Банк розпочав активну співпрацю з IFC у рамках Глобальної програми торговельного фінансування – Global Trade Finance Program (GTFP). Лінія торговельного фінансування дозволить Банку надавати своїм клієнтам необхідну підтримку при проведенні зовнішньоекономічних операцій шляхом покриття IFC платіжних ризиків безпосередньо клієнтів Банку Альянс.

«Співпраця з IFC безумовно сприятиме розвитку наших відносин з провідними банками-кореспондентами та налагодженню нових партнерських зв'язків, - зазначає Голова Правління Альянс Банку Юлія Фролова, - Програма GTFP забезпечує доступ до фінансування для експортерів та імпортерів (насамперед, малого та середнього бізнесу) шляхом розширення можливостей міжнародної торгівлі».


ЯК ОБИРАТИ БАНК-ГАРАНТ

Вам вирішувати, що у виборі банку-гаранту грає першочергову роль - банківська комісія та розмір забезпечення, чи довіра до банку та його надійність.

Альянс Банк - лідер ринку банківських гарантій в системі Prozzoro з 2018 року, а досвід має бутим вирішальним фактором при виборі банку-гаранта.


ЯК ОТРИМАТИ БАНКІВСЬКУ ГАРАНТІЮ

Отримати гарантію можна за кілька кроків:

• перейти за посиланням https://bit.ly/34PqDTe та заповнити Ім’я, ЄДРПОУ або ІПН та номер телефону;

• протягом 15 хвилин з Вами зв’яжеться менеджер і надасть повну інформацію про умови та необхідні документи для оформлення гарантії.

Оформлюйте банківську гарантію в Альянс Банку та отримуйте переваги:

• цифровий формат роботи з юридичними особами (документи подаються до Банку в електронному вигляді, підписані КЕП);

• швидкість прийняття рішення – всього за 2 години.