15 вересня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, відбувся “Форум Добрих Справ”.

Sosis blog

22 Вересня 2023

29

Форум був присвячений волонтерству, цінностям і викликам, які постали перед суспільством через повномасштабну війну. Ця подія об'єднує активних громадян для знайомства, обміну досвідом, обговорення актуальних питань, зокрема участь громадськості у відновленні України.


Серед відвідувачів заходу – представники бізнесу, благодійники, філантропи, волонтери. На Форумі виступили понад 20 спікерів, які поділилися надихаючими історіями. Учасники обговорили виклики, з якими стикається наша країна, а волонтери поділилися успішними кейсами та майбутніми планами, зокрема щодо реабілітації наших захисників і захисниць, та розширення подібних програм.


Активне громадянське суспільство є ключем до розвитку країни. І завдання Форуму — об'єднувати українців, які дивують, надихають, допомагають один одному в умовах війни, і тим самим змінюють країну на краще.


Ми раді бути частиною цієї події, організованої Інститутом розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр, за підтримки Олександра Сосіса, акціонера Alliance bank.