WORKSHOP «Безводний аміак: нові можливості для аграріїв»

28 Вересня 2021

Вже вдруге Банк Альянс організовує захід для розвитку можливостей українських аграріїв. Після успіху першої конференції «БЕЗВОДНИЙ АМІАК: ламаємо стереотипи, оптимізуємо витрати» у м. Києві ми вирішили не зупинятися.

У рамках агровиставки UKRAGROEXPO у м. Кропивницькому запрошуємо вас відвідати WORKSHOP «Безводний аміак: нові можливості для аграріїв». Півтори години лише найважливішої інформації про тренди безводного аміаку та що це може значити для власників агропідприємств.


Що чекає на учасників воркшопу?

• Обговорення головних переваг безводного аміаку в технологіях вирощування основних сільськогосподарських культур.

Головні тези:

– Причини зниження продуктивності агроценозів в Україні та шляхи їх подолання. – Роль різних форм азоту для формування максимального генетичного потенціалу сільськогосподарських культур. – Безводний аміак та його місце в технологіях вирощування основних сільськогосподарських культур. – Економічна ефективність внесення безводного аміаку в порівнянні з іншими видами азотних добрив. Спікер: Олексій Сергієнко, Експерт з агротехнологічних питань

• Практичний досвід внесення безводного аміаку.

– Досвід внесення безводного аміаку в різних агрокліматичних регіонах України. – Технічні особливості та необхідні потужності для внесення добрив. – Клієнтський досвід.

Спікер: Бартецький Андрій, СЕО EVOTERRA AZOT


Де відбудеться воркшоп?

Воркшоп відбудеться в рамках UKRAGROEXPO за адресою:

м. Кропивницький, вул. Перша Виставкова, 8. (павільйон Е1), Конференц-зал №2 (другий поверх)

Чекаємо на вас о 12.00!

Попередня реєстрація за телефоном: 

050 38 63 500 

096 750 04 55