Впровадження з 27.03.2017 року оновленої депозитної програми для фізичних осіб від ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»

28 Березня 2017

Шановні клієнти ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!

 

Звертаємо вашу увагу на те, що з 27.03.2017 року в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» діє оновлена депозитна програма для фізичних осіб, яка надає можливість розміщення коштів на строковий депозит:

  • Депозит «ОЩАДНИЙ» – дозволяє розміщувати тимчасово вільні грошові кошти на вкладному (депозитному) рахунку в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» та отримувати дохід (проценти по вкладу). Сплата процентів – щомісячно або в кінці строку розміщення вкладу. Умови розміщення коштів в рамках депозиту «Ощадний» не передбачають можливість поповнення та дострокового повернення вкладу.
  • Депозит «КАПІТАЛЬНИЙ» – розміщення коштів на вкладному (депозитному) рахунку з капіталізацію процентів по вкладу. Умови розміщення коштів в рамках депозиту «Капітальний» не передбачають можливість поповнення та дострокового повернення вкладу.
  • Депозит «ВІЛЬНИЙ» – дозволяє розміщувати тимчасово вільні грошові кошти на вкладному (депозитному) рахунку в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» та отримувати дохід (проценти по вкладу). Сплата процентів – щомісячно. Депозит передбачає можливість поповнення суми вкладу та можливість дострокового повернення суми вкладу на умовах Договору банківського вкладу.

Обов’язковою умовою приєднання до депозитної програми є відкриття або наявність поточного рахунку в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

 

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сторінці https://bankalliance.ua/msb/deposits та/або звернувшись до працівників ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

Завжди раді бачити Вас у числі клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!