Впровадження з 14.02.2017 року оновленого тарифного пакету «ВЛАСНА СПРАВА» для фізичних осіб-підприємців

03 Лютого 2017

Шановні клієнти ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!

 

Звертаємо вашу увагу на те, що з 14.02.2017 року вступають в дію оновлені тарифи для фізичних осіб-підприємців – Тарифний пакет «ВЛАСНА СПРАВА».

 

ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» цінує та поважає своїх клієнтів, прагне показати усю свою любов. Саме тому, до дня усіх закоханих, ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» пропонує своїм клієнтам, що здійснюють підприємницьку діяльність, скористатися оновленим Тарифним пакетом «ВЛАСНА СПРАВА». Ми максимально врахували усі побажання наших клієнтів по усіх регіонах України та зробили тарифний пакет максимально зручним та доступним.

Відкрийте рахунок на умовах оновленого Тарифного пакету «ВЛАСНА СПРАВА» та відчуйте усі переваги взаємодії з ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

 

Усі поточні рахунки фізичних осіб-підприємців, які відкриті в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» до 14.02.2017 року, будуть автоматично переведені на новий тарифний пакет «ВЛАСНА СПРАВА» (відповідно до умов Договору банківського рахунку) з 14.02.2017 року.

 

Більш детальну інформацію про нові тарифи Ви можете отримати на сторінці https://bankalliance.ua/for_business/sks та/або звернувшись до працівників ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

 

Завжди раді бачити Вас у числі клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!