Впровадження з 01.10.2016 року нового тарифного пакету «УНІВЕРСАЛЬНИЙ» для корпоративних клієнтів

19 Вересня 2016

Шановні клієнти ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!

Звертаємо вашу увагу на те, що з 01.10.2016 року вступають в дію нові тарифи для корпоративних клієнтів (юридичних осіб) – Тарифний пакет «УНІВЕРСАЛЬНИЙ».

Впровадження нового Тарифного пакету «УНІВЕРСАЛЬНИЙ» пов’язано з бажанням ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» максимально задовольняти потреби клієнтів, у т.ч. в частині посилення безпеки здійснення безготівкових розрахунків (послуга з надання USB-токену), універсалізації надання банківських послуг, дотримання ринкових тенденцій тощо. Нові тарифи враховують потреби підприємств і організацій, які активно користуються послугами ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», і дозволять більш гнучко підійти до обслуговування клієнтів.

Враховуючи вищезазначене, ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» повідомляє, що всі поточні рахунки юридичних осіб, які відкриті в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» до 01.10.2016 року (включно) та оформлені за тарифними планами «КОРПОРАТИВНИЙ» та/або «ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ», будуть автоматично переведені на новий тарифний пакет «УНІВЕРСАЛЬНИЙ» (відповідно до умов Договору банківського рахунку) з 01.10.2016 року.

Більш детальну інформацію про нові тарифи Ви можете отримати на сторінці https://bankalliance.ua/for_business/sks та/або звернувшись до працівників Операційного управління ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

Завжди раді бачити Вас у числі клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!