Тарифні плани для корпоративних клієнтів

17 Травня 2016

ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» прагне надавати своїм клієнтам, що належать до різних ринкових сегментів, максимальний спектр послуг та фінансових рішень, що сприяють ефективному веденню бізнесу за підтримки Банку.

З метою забезпечення комфорту для організацій, специфікою діяльності яких є ведення зовнішньоекономічної діяльності, ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» розробив і впровадив Тарифний план «ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИЙ». Підключення до цього Тарифного плану сприяє значній економії коштів компанії, оскільки цінові умови є одними з найбільш комфортних на ринку:

  • комісія за покупку - 0,25% від суми покупки валюти;
  • комісія за продаж - 0,2% від суми продажу валюти;
  • комісія за переказ коштів - 0,15% від суми платежу.

Для клієнтів, які ведуть свій бізнес на території України, ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» розробив і пропонує Тарифний план «КОРПОРАТИВНИЙ». Даний Тарифний план дозволяє юридичним особам - клієнтам ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» здійснювати оперативні розрахунки зі своїми контрагентами, як в операційний, так і в післяопераційний час.

Спеціально для фізичних осіб-підприємців ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» пропонує Тарифний план «ВЛАСНА СПРАВА». Специфікою даного Тарифного плану є наявність додаткового бонусу - 15 безкоштовних платежів (входить у вартість щомісячного ведення поточного рахунку).

Більш детально з діючими Тарифними планами ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» Ви можете ознайомитися на сторінці «Розрахунково-касове обслуговування».

Впевнені, що дана інформація стане запорукою подальшої плідної співпраці Вашої компанії з ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».