Результати роботи Альянс банку за 3-й квартал 2022 року

19 Жовтня 2022

Навіть у такі важкі часи для країни, ми в Альянс банку намагаємося надавати послуги нашим клієнтам на найвищому рівні. До того ж, нам є чим порадувати наших клієнтів, а саме - позитивними тенденціями діяльності банку.

Отже, хочемо відзвітувати про нашу роботу станом на 01.10.2022 


Фінансові показники банку

Мова цифр для банківських фахівців сама точна й досконала. Найбільш промовисто про стан банку може розказати фінансова звітність. 

Отже, наводимо показники діяльності банку станом на 01.10.2022

- обсяг регулятивного капіталу – 1 000,2 млн. грн

- обсяг кредитного портфелю – 4 640,8 млн. грн.

- обсяг сукупних активів – 11 013,5 млн. грн.

- прибуток банку склав – 39,7 млн. грн.

Більш детально переглянути звітність банку ви можете на офіційному сайті в розділі «про банк», або відразу ж на головній сторінці банку.


Відкриття нових відділень

На початку 2022 року Альянс банк мав на меті відкрити більше 10 відділень по всій Україні. Але російська агресія внесла свої корективи не лише в наші плани, а й в плани всієї країни. Проте, ми не відмовились від своєї мети. В липні, Альянс банк задекларував, що відкриє до кінця року 4 відділення в західній частині нашої країни. Два відділення вже відкриті: в м. Івано-Франківськ та у м. Луцьк. Попереду нас чекає відкриття ще двох відділень, але ми впевнені, що з легкістю досягнемо своєї мети та виконаємо свій план. Адже клієнти Альянс банку повинні мати змогу отримувати якісні послуги незалежно від регіону перебування. 


Депозит «Переможний» з можливістю донатити для ЗСУ

Зараз вся наша країна згуртувалася задля пришвидшення перемоги над агресором. Всі українці намагаються у будь-який спосіб допомогти нашим Збройним Силам вистояти та перемогти загарбника. Ми, як банк, не можемо стояти осторонь цього процесу. Саме тому ми запровадили акцію «Все для перемоги» на депозит «Переможний», відкриваючи який ви можете допомогти нашій армії у боротьбі за нашу незалежність та територіальну цілісність. Альянс банк щомісячно перераховує 1% від суми свого прибутку на потреби ЗСУ. Поспішайте пришвидшити нашу перемогу. 

Акція діє до завершення військового стану. 

До речі, за перші два місяці було укладено понад 260 таких депозитів, а на потреби ЗСУ Банк перерахував близько 84 тис. грн.


Участь банку у волонтерській діяльності 

Завдяки ініціативі акціонера Альянс Банку Олександра Сосіса та Інституту розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр ми змогли:

• передати їжу, побутову хімію, засоби особистої гігієни для мирного населення Херсонщини та сміливцям із ЗСУ,

• влаштувати День краси на Київщині, де діти отримали нові зачіски, аквагрим та настрій,

• організувати невелике свято для діток з деокупованих територій з подарунками та катанням з київськими мотоциклістами "Тарасова Гора".

«Надавайте допомогу там, де вона потрібна і вона завжди повернеться до вас», - сказав акціонер Альянс Банку Олександр Сосіс.

І ми повністю погоджуємося зі словами нашого акціонера, адже «Все буде Україна»!


«Кращий депозит» за версією FinAwards 2022

До галереї Альянс банку додалася нова нагорода – «кращий депозит» за версією FinAwards 2022. 

FinAwards – це щорічна премія, що визначає найкращі фінансові та інвестиційні продукти, клієнтські сервіси, IT-впровадження, рекламні проєкти ринку фінансових послуг, а також найуспішніших та найефективніших ТОП менеджерів фінансових компаній. 

Ми дуже задоволені, що отримали таку відзнаку, яка визначає високі показники діяльності в сегменті депозитних продуктів серед інших банків. Не зупиняємося на досягнутому!


Долар по 36,93 грн.

У такий неспокійний час, коли коливання курсу валют змушують пересічних українців думати не тільки, як заощадити власні кошти, а й примножити їх - Альянс банк зможе в цьому допомогти. 

Ми зафіксували курс валют! Що ж це означає? Ви можете оформити валютний депозит, придбавши долари США за курсом 36,93 та розмістити їх на вклад під вигідні відсотки. По закінченню терміну вкладу, ви отримуєте в касі банку суму вкладу в доларах США. 

Для участі в програмі вам необхідно дотримуватися вимог відносно умов вкладу. 

Детальніше ви можете дізнатися за посиланням: https://bankalliance.ua/deposits/currency 


Кредити для клієнтів МСБ «Контрнаступ»

Банк відновив кредитування бізнесу, а також адаптував умови для підтримки наших клієнтів. Ми зробили процес оформлення кредиту максимально цифровим, щоб кожен клієнт з будь-якої точки України зміг отримати фінансування без відвідування відділення – від етапу подання заявки до отримання коштів. 

«Основне, що змінилося в наданні фінансування – це підхід щодо аналізу клієнтів. Але ми не перетворилися на бюрократичний банк, який два тижні розглядатиме заявку. Ми, як і раніше, підписуємо всі документи за допомогою електронного підпису без особистої присутності клієнта та вимагаємо мінімум документів. Технічна частина видачі кредиту, після прийняття рішень, не змінилася у воєнний час.» - зазначає Сергій Бочаров, заступник Голови Правління Альянс Банку.

Загалом за 3-й квартал 2022 року кредитів для клієнтів МСБ було оформлено 47 шт на суму майже 13,5 млн грн., а з них саме за продуктом «контрнаступ - на понад 1,6 млн грн.

То ж ми закликаємо весь український бізнес до «Контрнаступу». 

Детальніше про кредит для бізнес клієнтів «контрнаступу» ви можете дізнатися за посиланням https://bankalliance.ua/msb/credit/.