ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ у Києві: добрі вчинки доступні кожному

01 Вересня 2021

Вже цієї п’ятниці, 3 вересня, за підтримки Банку Альянс у Києві відбудеться ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ

Кожен з нас хоче стати кращою версією себе і прагне нових досягнень, нових цілей та прикладає усі реальні та нереальні зусилля для цього. Проста правда у тому, що стати краще зовсім не складно. І це головне гасло «Форуму Добрих Справ», де ми кожного року доводимо, що робити добрі справи може кожен. 

Приєднуйтесь – участь безкоштовна!


ПРО ЩО ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ

«Форум Добрих Справ» – не про політику чи комерцію. Це місце зустрічі звичайних українців, серед яких є меценати і філантропи, представники громадянського сектора і бізнесмени чи просто волонтери.

Саме ці люди щодня розвивають громадянське суспільство в Україні та змінюють його на краще. А ми створюємо Форум як майданчик, який об’єднує людей доброї волі задля нових ідей та справ.

У цьому році ми проводимо вже третій Форум. І кожного разу збираємо все більше небайдужих, тож впевнені, що наші старання не марні.

Організатором «Форуму Добрих Справ» виступає Інститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр за підтримки «Банк Альянс».

Також заходу надали підтримку Київська обласна державна адміністрація та Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.


ПРО ЩО ПОГОВОРИМО

«Форум Добрих Справ» 3 вересня має 2 основних блоки для обговорення:

1. «Сучасні практики громадянського суспільства в Україні»

2. «Приклади добрих справ» та «Приклади суспільного активізму» (суспільне обговорення Садиба Мурашко)

Ми поговоримо про нагальні питання суспільства і що ми можемо зробити вже зараз власними силами учасників Форуму. Кому вирішувати наші питання, окрім нас?


ЯК ПОТРАПИТИ НА ФОРУМ

Приєднуйтесь до наших лав – участь безкоштовна. Але реєстрація на Форум Добрих Справ є обов’язковою: http://surl.li/zqob

Зустрінемось 3 вересня у Мистецькому центрі “Шоколадний будинок” (м. Київ, вулиця Шовковична, 17/2). Розпочинаємо о 10.00.


Чекаємо на вас!