Додатковий дохід

26 Лютого 2016

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ДОХОДУ ДЛЯ КОРПОРАТИВНИХ КЛІЄНТІВ!

Як відомо, для юридичних осіб важливим аспектом ведення бізнесу є ефективне управління своїми ресурсами - короткостроковими, середньостроковими та довгостроковими. Саме тому, розуміючи потреби представників різних галузей економіки України, ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» пропонує програму управління тимчасово вільними коштами.

Тепер представники малого,  середнього і великого бізнесу, в залежності від інтенсивності проведення ними операцій по рахунках, можуть скористатися альтернативними інструментами отримання додаткового доходу: вклад «Класичний» або Депозитна лінія «ДИНАМІЧНА».

Основою депозитної програми безумовно є Депозитна лінія «ДИНАМІЧНА», скориставшись якою корпоративні клієнти зможуть отримати максимально можливу вигоду від розміщення тимчасово вільних коштів.

Депозитна лінія - це не тільки підвищений дохід, а й ряд якісних переваг, які виділяють її на ринку: гнучкість прийняття рішень завдяки можливості паралельного розміщення грошових коштів, у вигляді траншів на одному рахунку, на різних умовах за сумою і термінами в залежності від побажань клієнта; можливість розміщувати новий транш без оформлення нового депозитного рахунку в рамках Депозитної лінії.

Персоніфікація депозитної лінії підтверджується можливістю збудувати індивідуальні графіки траншей: початок траншу підвести під надходження фінансових потоків від поточної діяльності, а закінчення траншу - відповідно до прогнозу своїх обов'язкових платежів на користь контрагентів на найближчі місяці.

Таким чином, розмістивши кошти на депозит «КЛАСИЧНИЙ» або скориставшись Депозитної лінією «ДИНАМІЧНА», клієнти ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» отримують не тільки високі процентні ставки, а й максимальну зручність у використанні послуг. Сподіваємося також, що для нових клієнтів дана програма стане додатковим стимулом для початку співпраці з ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».