Банк Альянс та компанія ADAMA Україна запускають партнерську програму для підтримки аграріїв

10 Серпня 2021

Банк Альянс та постачальник засобів захисту рослин ADAMA створили партнерську програму з кредитування аграрних підприємства. За умовами нової програми ми пропонуємо цільові кредити під придбання товарів торгової марки ADAMA за спеціальною ставкою – 0,01%.

Ми у Банк Альянс вже не перший рік працюємо з аграріями пліч-о-пліч і намагаємось сприяти розвитку агропідприємств України. У цьому сезоні продовжуємо розширення пропозицій і запроваджуємо ще одну партнерську програму.

За її умовами аграрії зможуть отримати кредит або кредитну лінію у гривні на придбання засобів захисту рослин, регуляторів росту, мікродобрив та інших товарів торгової марки ADAMA. Найбільший плюс для клієнта полягає у річній ставці фінансування: з 1 по 5 місяць користування кредитом річна ставка становить всього 0,01%. І, звичайно, традиційний плюс співпраці з Альянс Банком – швидкість. Надаємо рішення щодо кредитування у короткий термін та оформлюємо фінансування онлайн без зайвих бюрократичних етапів.

Партнер програми ADAMA – це світовий лідер з виробництва та постачання засобів захисту рослин. Разом розділяємо спільну мету - створювати прості рішення в сільському господарстві. Ми пропонуємо швидкі рішення з фінансування, а ТОВ «Адама Україна» - ефективні продукти та сервіс, які полегшують життя агровиробників та дозволяють їм зростати. 

З агропакетами ТОВ «Адама Україна» українські аграрїі можуть впевнено інвестувати в якісні засоби захисту рослин та добрива через доступ до сучасного управління ризиками та світових ринків. Наша спільна мета – дати можливість українським агровиробникам покращити свою прибутковість та контролювати ключові рушійні сили бізнесу.