Альянс Банк та Дойче Аграртехнік анонсували нову програму купівлі с/г техніки

06 Грудня 2021

Банк Альянс та компанія DAT – дилер провідних виробників сільгосптехніки у світі – створили нову програму для доступного придбання с/г техніки. Аграріям стануть доступні декілька варіантів цільового кредитування, особливістю яких стане пільговий період користування кредитом – перші 4 місяці під 0,01%.

Альянс Банк та Дойче Аграртехнік стали партнерами протягом 2021 року та разом приймали участь у найбільших аграрних виставках та конференціях цього року. Результатом такої співпраці стало створення доступної програми кредитування для придбання с/г техніки українськими аграріями. 

Альянс Банк пропонує вам обрати один з трьох можливих варіантів фінансування на техніку від Дойче Аграртехнік з пільговим періодом користування кредитом - 4 місяці та з річною ставкою у пільговий період лише 0,01%.  

За умовами програми максимальний строк кредитування становить 14 місяців, а перший необхідний внесок – лише від 10% вартості техніки. Кредит надається у гривні.

Вже 27 років Компанія Дойче Аграртехнік займає лідируючі позиції на ринку України з постачання, монтажу та сервісного обслуговування сільськогосподарської техніки таких брендів: Amazone, Krone, Gaspardo, Seppi m, Kirpy, Bauer Techniks, Compost System, Strautmann. 

Скористатися пропозицією зможуть юридичні особи – резиденти України, що займаються сільськогосподарською діяльністю чи працюють у секторі не менше 2-х років та обробляють земельний банк від 200 га.