АКЦІЮ "ЗБЕРЕМО РАЗОМ З ALLIANCE НА ЗСУ!" ПРОДОВЖЕНО

01 Лютого 2024

Акцію “Зберемо разом з Alliance на ЗСУ” продовжено до кінця Березня!

Кожен, хто відкриє депозит “Ощадний” або “Капітальний” на строк від 93 днів на суму від 25 000 грн/500 дол.США/500 Євро або чий вклад буде автоматично продовжено на таких умовах стане учасником акції! Для депозитів в іноземній валюті Учасники обов’язково повинні подати заяву з реквізитами свого поточного рахунку в національній валюті для отримання винагороди. 

Ви отримає грошову винагороду в розмірі до 1,5% річних для вкладів в національній валюті або 0,5% річних для вкладів в іноземній валюті (за курсом НБУ). А також, банк здійснить благодійний внесок у розмірі 0,5% річних на спеціальний рахунок в НБУ для підтримки Збройних сил України або на рахунок благодійного фонду на потреби ЗСУ.

Умови Акції діють з 01 Лютого 2024 року по 31 Березня 2024 року у всіх відділеннях банку та онлайн-сервісі "Alliance-online".


Додатково в рамках щорічного інформування надаємо для ознайомлення Довідку про систему гарантування вкладів фізичних осіб . З актуальною інформацією про систему гарантування вкладів можна ознайомитись за посиланням https://bankalliance.ua/fgvfo. Довідка може бути надана у паперовій формі у відділенні Банку.


З будь-яких питань щодо тарифів звертайтесь за телефоном гарячої лінії 0 800 60 22 22 (безкоштовно в межах України).