Впровадження банківської послуги «Іменний ощадний (депозитний) сертифікат для фізичних осіб та корпоративних клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»

16 Листопада 2016

Шановні клієнти!

 

Звертаємо вашу увагу на те, що ПАТ «БАНК ЛЬЯНС» запустив нову банківську послугу з розміщення коштів на вклад (депозит) із видачею іменного ощадного (депозитного) сертифікату.

Іменний ощадний (депозитний) сертифікат - це іменний цінний папір, що засвідчує суму внесеного клієнтом вкладу і право отримати вклад (депозит) у встановлений термін з відсотками у повному обсязі. На іменні ощадні сертифікати не поширюються обмеження здійснення вкладних операцій (видачу суми вкладу), тому отримати повну суму вкладу (депозиту) у валюті вкладу можливо в день його закінчення.

 

Переваги розміщення коштів на вклад (депозит) в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» із видачею іменного ощадного сертифікату:

  • багаторівневий захист бланків сертифікатів (сертифікати виготовляються на державному підприємстві «Поліграфічний комбінат «Україна», уповноваженому Міністерством фінансів і Національним банком України для випуску цінних паперів);
  • отримання всієї суми вкладу (депозиту) у валюті вкладу;
  • вклад не підпадає під обмеження нормативно-правових актів Національного банку України щодо зняття валюти;
  • сума вкладу гарантується ФГВФО (для фізичних осіб та в межах сум, встановлених ФГВФО).

 

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на сторінці https://bankalliance.ua/deposits та/або звернувшись до працівників Операційного управління ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

 

Завжди раді бачити Вас у числі клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!