Акційна пропозиція для клієнтів новостворюваних відділень ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»

03 Лютого 2017

Шановні клієнти ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!

 

ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» реалізує амбітні плани щодо розширення регіональної мережі та відкриття нових відділень - протягом 2016 року ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» відкрив відразу два нових відділення - в Києві та Запоріжжі, на початку лютого 2017 року відкрито відділення у Львові. ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» планує й подальше розширення регіональної мережі на всій території України.

З моменту відкриття новоствореного відділення, розпочинають свою дію акційні умови.

 

За умовами акції, нові клієнти (суб’єкти господарювання) зможуть відкрити рахунок в ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» лише за 1 грн. Також, у рамках акційної пропозиції, клієнти гарантовано отримують можливість підключення до системи Клієнт-Банк за 1 грн.

 Відкривши рахунок всього за 1 грн., юридичні особи зможуть скористатися усіма перевагами роботи з ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» по валютних операціях (купівля / продаж валюти на МВРУ) та отримають наступні вигідні умови:

  • купівля валюти на МВРУ - 0,05% від суми;
  • продаж валюти на МВРУ - 0,05% від суми;
  • можливість взаємодії з персональним дилером в ході торгів на МВРУ;
  • безкоштовне отримання консультацій в сфері валютного законодавства, допомога при укладенні зовнішньоекономічних угод, здійснення міжнародних розрахунків, з урахуванням особливостей бізнесу.

 

Акційні умови для клієнтів новостворюваних відділень ПАТ "БАНК АЛЬЯНС"

 

Поспішайте, бо до акційних умов можна приєднатися лише протягом 1 (одного) місяця з дати офіційного відкриття відділення ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».

 

Більш детально з діючими тарифами для корпоративних клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», Ви можете ознайомитись на сторінці «Розрахунково-касове обслуговування».

 

Завжди раді бачити Вас у числі клієнтів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»!