29 серпня 2018 року АТ «БАНК АЛЬЯНС» став членом Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА - European Business Association)

05 Вересня 2018

Європейська Бізнес Асоціація – це найбільше об’єднання іноземного, європейського та вітчизняного бізнесу в Україні. До Асоціації входять представництва найбільших міжнародних, європейських підприємств, а також компанії українського походження. Всі члени Європейської Бізнес Асоціації дотримуються найвищих етичних стандартів в бізнесі (згідно інформації https://eba.com.ua/).

Отже, членство в ЕВА є ще одним підтвердженням тому, що АТ «БАНК АЛЬЯНС» є надійним партнером для ведення бізнесу. Банк АЛЬЯНС - визнаний лідер на ринку по наданню банківських гарантій та за обсягами торгівлі на МВРУ. Банк забезпечує своїм клієнтам ефективне і комфортне обслуговування. Основні пріоритети – легкість та швидкість всіх процесів, клієнтоорієнтованість та гнучкість, саме тому клієнти все частіше обирають Банк АЛЬЯНС.

 

Історична довідка: Банк заснований у березні 1992 року та має 10 відділень по найбільшим містам України. На 01 серпня 2018 року зареєстрований статутний капітал склав 260 млн. грн, а регулятивний капітал 348,86 млн. грн. - 100% дотримання всіх нормативів ліквідності НБУ. Банк АЛЬЯНС є членом міжнародної платіжної системи MasterCard WORLDWIDE та схваленим членом VISA ASSOCIATION. Банк є Учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та членом Незалежної асоціації банків України. З 29.08.2018 року Банк став членом ЕВА (European Business Association).